کاهش میل جنسی در زنان، علل و درمان ها...!
مصرف این داروها نیز یکی از علل شایع کاهش میل جنسی در زنان است. البته خود افسردگی هم باعث کاهش میل جنسی می شود. دراین موارد باید از یک متخصص کمک بگیرید تا هم افسردگی تان درمان شود و هم دارویی برای تان انتخاب شود که کمترین اثر جانبی از لحاظ جنسی را داشته باشید.
شیر دهی (بخصوص اگر با کم خوابی همراه باشد) در گروهی از زنان باعث کاهش میل جنسی می شود. علت این وضعیت تولید هورمون پرولاکتین در بدن زنان است که تولید شیر در سینه را می کند و از طرفی باعث کاهش میل جنسی می شود. البته این یک مشکل همگانی نیست و تنها درگروهی از زنان رخ می دهد.
فشارهای شغلی، مشکلات مالی، استرس تحصیلی، خانواده های گسترده که در آن ها زن باید از سایر نزدیکان هم مراقبت کند و... ممکن است باعث ایجاد استرس در زن و کاهش میل جنسی او شود. حال اگر استرس ناشی از اختلافات با خود شوهر باشد، وضع بدتر هم خواهد شد. وقتی استرس وجود دارد، بهترین گزینه صحبت کردن با همسر است.
در بعضی از زنان اختلاف ها و نارضایتی در رابطه با شوهر ممکن است روابط جنسی را تحت تأثیر قرار داده و در بسیاری از موارد باعث کاهش میل جنسی نسبت به همسر شود. گاهی هم مرد در رابطه ی جنسی، همسرش را به عنوان یک شیء در نظر می گیرد و رابطه ی عاطفی عمیقی با او برقرار نمی کند. در این موارد خشمی که زن به علت نارضایتی از همسرش احساس می کند با احساسات شهوانی در آمیخته می شود. راه حل در این موارد مراجعه به یک درمانگر جنسی است تا به بررسی روابط زوجین بپردازد و شیوه هایی را برای بهبود زندگی جنسی آن ها توصیه کند.
کاهش میزان تستوسترون
کاهش میزان تستوسترون آزاد در خون زنان نیز مانند مردان باعث کاهش میل جنسی می شود. تستوسترون کل (میزانی که به طور معمول در آزمایش ها سنجیده می شود) به ما می گوید که در مجموع چقدر تستوسترون درجریان خون وجود دارد، اما بخشی از این تستوسترون به مولکول هایی درون خون مانند «گلوبولین اتصالی هورمون جنسی» متصل هستند.هنگامی که تستوسترون به این مولکول ها متصل می شود، آثار فیزیولوژیک خود را از جمله درمورد میل جنسی اعمال نمی کند و تستوسترون آزاد است که آثار مربوط به این هورمون را ایجاد می کند.
ناتوانی در رسیدن به حدی از صمیمیت که برای رابطه ی جنسی و حفظ آن ضروری است، یک دلیل بسیار شایع برای کاهش میل جنسی در زنان است.