در اين وبلاگ


مشاوره مامایی جوانه|مشاوره تلفنی مامایی و بارداری|Midwifery Consulting by phone

سلام؛ به وبسایت ما خوش آمدید،

گروه مشاوره مامایی جوانه در نظر دارد به جهت بالا بردن اطلاعات «بهداشتی-مامایی» شما دختران امروز و مادران فردا گام هایی را با کمک شما دوستان بردارد.

تلاش ما بر این است که اطلاعات ارائه شده در عین جامع و به روز بودن، بر روی نکات کاربردی موضوع تاکید داشته و از آوردن اسامی و اصطلاحات صرفا تخصصی اجتناب شده است.

هم چنین بخش مشاوره مامایی آنلاین، آماده پاسخگویی به سوالات شماست.

در صورت تمایل از طریق منوها و کادرهای بالای سایت، وارد اینستاگرام و تلگرام ما شده و مطالب بیشتری را ملاحظه نمایید.

مشاوره مامایی تلفنی:

9092305629 (از تلفن ثابت و در تهران)

9099071174 (از تلفن ثابت و در سراسر کشور)

کریمی؛ کارشناس مامایی

آخرین نظرات


 مشاوره مامایی تلفنی




تاتو چیست و چه عوارضی دارد....؟

چهارشنبه, ۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۲:۱۰ ب.ظ
خطرناک ترین عوارضی که تا مدتها خاموش می مانند
 افرادی که اقدام به انجام تاتو می‌کنند مراقب بیماری‌هایی همچون هپاتیت‌ و HIV  (ایدز )که مدت‌ها بدون علامت است، باشند.

تاتوکردن ابرو و خط مژه و لب‌ها بسیار شایع است که عوارض بی شماری را برای افراد به دنبال می‌آورد که اگر قبل از انجام تاتو فرد از عوارض آن باخبر شود حتما از انجام آن منصرف می‌شود.

عفونت‌های موضعی مانند زرد زخم و باد سرخ و تبخال که چون زودرس وعلامت دار هستند بیمار متوجه شده و آنها را درمان می‌کند اما در پاره‌ای دیگر مانند هپاتیت‌ و HIV چون مدت‌ها بی‌علامت باقی می مانند شخص از وجود آنها بی خبر مانده و بیماری بی سروصدا در بدن فرد پیشرفت می‌کند. این بیماری‌ها تنها زمانی علامت‌دار می‌شود که قابل معالجه نخواهد بود.

 

واکنش های حساسیتی به مواد رنگی تاتو یکی دیگر از عوارض این کار است، افزود: این حساسیت‌ها ممکن است حتی بعد از 10 سال در محل تاتو به صورت اگزما و خارش دائم ظاهر شود و از آن بدتر ناسازگاری مواد تاتو شده درپوست وایجاد برآمدگی‌ها و زخم‌های عجیب وغریب است که آن‌ را واکنش جسم خارجی می نامند.

 

از عوارض شایع تاتو تغییر رنگ مواد تاتو و به صورت رنگهای نامطلوب مانند آبی و سبز است که پاک کردن آن‌ها را با مشکل همراه می‌کند. اصلاح تغییر رنگ تاتو هم با اضافه کردن رنگهای دیگر، رنگ دلخواهی ایجاد نمی‌کند.

تاتو چیست و چه عوارضی دارد ؟

برای تاتو کردن از سوزن های مخصوص استفاده می شود و این کار غیر از درد فراوان ، خونریزی زیادی هم به همراه دارد . پس از خال کوبی نیز رعایت نکردن بهداشت فردی ، می تواند شخص را در معرض ابتلا به بیماری های خطرناکی چون ایدز و هپاتیت قرار دهد.
تاتو همان خال کوبی است که درقدیم انجام می شده است، با این تفاوت که در زمان های قدیم از تصاویر شیر و اژدها برای اثبات پهلوانی استفاده می شد و امروزه صرفاً جهت آرایش، خط باریکی روی پلک چشم ، داخل ابرو یا دور لب تاتو می شود .
برای تاتو کردن از سوزن های مخصوص استفاده می شود و این کار غیر از درد فراوان ، خونریزی زیادی هم به همراه دارد . پس از خال کوبی نیز رعایت نکردن بهداشت فردی ، می تواند شخص را در معرض ابتلا به بیماری های خطرناکی چون ایدز و هپاتیت قرار دهد.
تحقیقات اخیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کبدی در ایران نشان می دهد که یکی از بیماری های شایع عفونی و مسری در کشور ما هپاتیت است . اغلب اوقات هپاتیت نوع C و گاهی نیز هپاتیت نوع B به صورت مزمن باقی مانده و می تواند به نارسایی کبد و نیز سرطان این عضو حیاتی منجر شود .
هر دو نوع این هپاتیت از طریق خون منتقل می شوند ، ولی تحقیقات گسترده نشان می دهد که تاتو می تواند یکی از روشهای انتقال هپاتیت به خصوص هپاتیت نوع C باشد.
همچنین کسانی که خال کوبی می کنند ۹ برابر بیشتر از سایر افراد، در معرض خطر ابتلا به هپاتیت C قرار دارند، در حالی که در افراد بدون خال کوبی این بیماری بسیار کمتر دیده می شود.
انجام خال کوبی در محلهای سنتی و آلوده ، اندازه و بزرگی خال کوبی ، همچنین استفاده از رنگهای سفید، زرد ، نارنجی ، قرمز، احتمال ابتلا فرد به این بیماری ها را افزایش می دهد.
سایر بیماری های عفونی مثل هپاتیت B ، سیفیلیس، جذام و سل نیز می تواند از طریق خال کوبی یا تاتو منتقل شوند.
متاسفانه امروزه خال کوبی ظریف و تاتو در میان جوانان و نوجوانان ما رایج شده است، در حالی که اکثر این افراد از خطر انتقال بیماری های خطرناک عفونی از این طریق بی اطاع هستند.
در خصوص ایدز نیز ثابت شده است، ویروسی که موجب ابتلا به این بیماری می شود، از سه راه اصلی آمیزش جنسی ، انتقال خون و فرآورده های خونی آلوده و مادر آلوده به بدن افراد سرایت می کند.
تحقیقات نهادهای علمی نشان داده است که به واسطه تماس سوزن با خون در عمل خال کوبی ، خطر ابتلای فرد به ایدز زیاد است و این دسته از افراد در مجموعه گروه های پرخطر قرار می گیرند.
پزشکان تاکید می کنند که حتی با رعایت نکات بهداشتی ، خطر ابتلا به ایدز و دیگر بیماری های عفونی در کسانی که خال کوبی می کنند ، زیاد است و این ادعا که در تاتو از وسایل مخصوص استفاده می شود، به هیچ وجه یک ادعای منطقی و علمی نیست

42

  • کریمی

تاتو