در اين وبلاگ


مشاوره مامایی جوانه|مشاوره تلفنی مامایی و بارداری|Midwifery Consulting by phone

سلام؛ به وبسایت ما خوش آمدید،

گروه مشاوره مامایی جوانه در نظر دارد به جهت بالا بردن اطلاعات «بهداشتی-مامایی» شما دختران امروز و مادران فردا گام هایی را با کمک شما دوستان بردارد.

تلاش ما بر این است که اطلاعات ارائه شده در عین جامع و به روز بودن، بر روی نکات کاربردی موضوع تاکید داشته و از آوردن اسامی و اصطلاحات صرفا تخصصی اجتناب شده است.

هم چنین بخش مشاوره مامایی آنلاین، آماده پاسخگویی به سوالات شماست.

در صورت تمایل از طریق منوها و کادرهای بالای سایت، وارد اینستاگرام و تلگرام ما شده و مطالب بیشتری را ملاحظه نمایید.

مشاوره مامایی تلفنی:

9092305629 (از تلفن ثابت و در تهران)

9099071174 (از تلفن ثابت و در سراسر کشور)

کریمی؛ کارشناس مامایی

آخرین نظرات


 مشاوره مامایی تلفنی




انجیر و خواص غذایی آن...!

شنبه, ۱۳ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۲۳ ب.ظ

 

فیبر بالای موجود در انجیر ملین است؛

 

پس مراقب باشید که خیلی هم انجیر نخورید. همچنین پریبیوتیک آن برای باکتری‌های خوب روده مناسب است. انجیر و عصاره آن از خاصیت قلیایی بسیاری برخوردارند پس می‌توانند سطح PH بدن را تنظیم کنند و آنتی‌اکسیدان زیاد انجیر از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کند. همچنین منبع خوب پسورالن است؛ ماده‌ای که برای درمان اختلالات پوستی مانند پسوریازیس، اگزما و برص مفید است.

 
برخورداری از پتاسیم بالا در انجیر آن را در جلوگیری از فشار خون بالا و بیماری قلبی مؤثر ساخته و ترکیب پتاسیم و کلسیم موجود در آن برای پوکی استخوان مفید است. همچنین توانایی و لذت جنسی مردان را افزایش می‌دهد. از سوی دیگر عصاره گرفته شده از درخت انجیر برای درمان کچلی، زگیل، نیش حشرات و ناراحتی‌های پوستی بسیار مؤثر است.

 

اما چیزی که در مورد انجیر نمی‌دانید این است که همان‌طور که گوجه‌فرنگی سبزی نیست و به لحاظ علمی در رده میوه قرار می‌گیرد انجیر هم نه سبزی است و نه میوه. بلکه درواقع گل گیاه است. انجیر به‌صورت رسیده از درخت چیده می‌شود. ازآنجایی‌که انجیر خشک بسیار محبوب و در دسترس است بسیاری از ما معمولاً طعم انجیر خام را نمی‌چشیم. هرچند هم بافت و هم مزه آن غیرمعمول است اما بسیار لذیذ است و از خشک‌شده یا پخته آن ملایم‌تر و لطیف‌تر است. هم‌شکل خام و هم خشک آن اغلب در پخت‌وپز استفاده می‌شود.

 
می‌توانید انجیر تازه را 5 تا 7 روز نگه‌دارید. تا قبل از استفاده انجیر را نشویید. آن را بسته‌بندی کرده و در یخچال بگذارید. اگر هم فریز می‌کنید می‌توانید تا بیش از 6 ماه آن را نگه‌دارید.

 

  • کریمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی