انجیر و خواص غذایی آن...!
فیبر بالای موجود در انجیر ملین است؛
پس مراقب باشید که خیلی هم انجیر نخورید. همچنین پریبیوتیک آن برای باکتریهای خوب روده مناسب است. انجیر و عصاره آن از خاصیت قلیایی بسیاری برخوردارند پس میتوانند سطح PH بدن را تنظیم کنند و آنتیاکسیدان زیاد انجیر از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد پیشگیری میکند. همچنین منبع خوب پسورالن است؛ مادهای که برای درمان اختلالات پوستی مانند پسوریازیس، اگزما و برص مفید است.
اما چیزی که در مورد انجیر نمیدانید این است که همانطور که گوجهفرنگی سبزی نیست و به لحاظ علمی در رده میوه قرار میگیرد انجیر هم نه سبزی است و نه میوه. بلکه درواقع گل گیاه است. انجیر بهصورت رسیده از درخت چیده میشود. ازآنجاییکه انجیر خشک بسیار محبوب و در دسترس است بسیاری از ما معمولاً طعم انجیر خام را نمیچشیم. هرچند هم بافت و هم مزه آن غیرمعمول است اما بسیار لذیذ است و از خشکشده یا پخته آن ملایمتر و لطیفتر است. همشکل خام و هم خشک آن اغلب در پختوپز استفاده میشود.
- ۹۳/۱۰/۱۳