در اين وبلاگ


مشاوره مامایی جوانه|مشاوره تلفنی مامایی و بارداری|Midwifery Consulting by phone

سلام؛ به وبسایت ما خوش آمدید،

گروه مشاوره مامایی جوانه در نظر دارد به جهت بالا بردن اطلاعات «بهداشتی-مامایی» شما دختران امروز و مادران فردا گام هایی را با کمک شما دوستان بردارد.

تلاش ما بر این است که اطلاعات ارائه شده در عین جامع و به روز بودن، بر روی نکات کاربردی موضوع تاکید داشته و از آوردن اسامی و اصطلاحات صرفا تخصصی اجتناب شده است.

هم چنین بخش مشاوره مامایی آنلاین، آماده پاسخگویی به سوالات شماست.

در صورت تمایل از طریق منوها و کادرهای بالای سایت، وارد اینستاگرام و تلگرام ما شده و مطالب بیشتری را ملاحظه نمایید.

مشاوره مامایی تلفنی:

9092305629 (از تلفن ثابت و در تهران)

9099071174 (از تلفن ثابت و در سراسر کشور)

کریمی؛ کارشناس مامایی

آخرین نظرات


 مشاوره مامایی تلفنی




شیر مادر

پنجشنبه, ۵ فروردين ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷ ب.ظ

 موادی که باعث افزایش شیر مادر می شود:

گیاهانی مانند ریحان، بادام زمینی، ترخون، زیره و رازیانه معطر خاصیت ضد نفخ داشته و با ورود به شیر مادر از دل درد کودک جلوگیری می‌ کنند.
ریحان جزء گیاهان معطر و دارای خاصیت ضد نفخ برای مادر و کودکان است و رازیانه نیز همانند ریحان دارای همان خاصیت به اضافه دارای هورمون ‌های گیاهی است که از طریق تحریک با غدد مترشحه شیر باعث افزایش شیر مادران شیرده می‌ شود  .
سیاه دانه نیز با خاصیت ضد درد، ضد سرطان، هضم کننده غذا، کاهش دهنده پرفشاری خون باعث افزایش شیر مادران می ‌شود و مصرف روزانه ۲ گرم سیاه دانه بلامانع است که بهتر است دانه‌ ها له تا اثر آن ها بیشتر شود. تاکنون عوارض جانبی از سیاه دانه مشاهده نشده و مصرف آن در دوران بارداری توصیه می ‌شود  .
مجموعه مواد غذایی موجود در اسفناج برای زیاد کردن شیر بانوان کاملا موثر است  .
مصرف دم کرده گل بابونه در ازدیاد شیر بانوان موثر است.
خوردن تخم ترب به اندازه ۲ گرم در شبانه روز باعث زیاد کردن شیر می شود.
مصرف شوید و تخم شوید اثر آرام بخش در ناراحتی های عصبی داشته و افزاینده شیر بانوان است  .
خوردن لوبیا پخته، به صورت های غذایی زیاد کننده ی شیر بانوان است.
آب هندوانه زیاد کننده شیر بانوان شیرده می باشد.
گندم را بو دهند با دانه های کنجد و نبات، قاووت نموده میل کنند  .
آب گوشت تهیه نموده که دارای نخود و لوبیا باشد و مقدار ۲۰۰ گرم سرکه شیره در آن مخلوط نموده میل کنند  .
خوردن کاهو با سرکه شیره در ازدیاد شیر نافع است  .
خوردن گرمک موجب ازدیاد شیر است  .
ماءالشعیر را با شربت نیلوفر میل نمایند  .
خوردن سیب ترشی شیر مادران را زیاد می کند  .
خوردن ماش پخته زیاد کننده ی شیر است  .
خوردن آب هویج برای ازدیاد شیر مفید است. خانم شیر ده به خصوص در ماه های اول که نوزاد فقط شیر مادر را میخورد
مرتب گرسنه میشود بهتر است از غذا های پروتئینی مثل تخم مرغ حبوبات گوشت قرمز وسفید بیشتر استفاده کند تا مجبور نشود در اثر افت قند خون از شیرینی وشکلات استفاده کند .
خرما ومغزها را به عنوان میان وعده حتما استفاده کند واز آب میوه طبیعی به جای آب میوه های صنعتی که قند بالا دارند استفاده کنید.

🔵مدت زمان نگهداری شیر مادر

در درجه حرارت اتاق٬ دور از آفتاب٬ گرمای چراغ و شوفاژ
در دمای 37-25 درجه تا 4 ساعت قابل استفاده می باشد.
در دمای 25-15 درجه تا 8 ساعت قابل استفاده می باشد.
در دمای کمتر از 15 درجه تا 24 ساعت قابل استفاده می باشد.
شیر مادر در یخچال با دمای 4-2 درجه تا 48 ساعت قابل نگداری است.
شیر مادر در قسمت جایخی یخچال تا 15 روز (دو هفته ) قابل نگهداری است.
شیر مادر در فریزر معمولی با دمای زیر 18 درجه تا 3 ماه قابل نگهداری است.
شیر مادر در فریزرهای صنعتی با دمای زیر 32 درجه تا 6 ماه قابل نگهداری است.

  • کریمی