در اين وبلاگ


مشاوره مامایی جوانه|مشاوره تلفنی مامایی و بارداری|Midwifery Consulting by phone

سلام؛ به وبسایت ما خوش آمدید،

گروه مشاوره مامایی جوانه در نظر دارد به جهت بالا بردن اطلاعات «بهداشتی-مامایی» شما دختران امروز و مادران فردا گام هایی را با کمک شما دوستان بردارد.

تلاش ما بر این است که اطلاعات ارائه شده در عین جامع و به روز بودن، بر روی نکات کاربردی موضوع تاکید داشته و از آوردن اسامی و اصطلاحات صرفا تخصصی اجتناب شده است.

هم چنین بخش مشاوره مامایی آنلاین، آماده پاسخگویی به سوالات شماست.

در صورت تمایل از طریق منوها و کادرهای بالای سایت، وارد اینستاگرام و تلگرام ما شده و مطالب بیشتری را ملاحظه نمایید.

مشاوره مامایی تلفنی:

9092305629 (از تلفن ثابت و در تهران)

9099071174 (از تلفن ثابت و در سراسر کشور)

کریمی؛ کارشناس مامایی

آخرین نظرات


 مشاوره مامایی تلفنی




چرا باید در بارداری قرص آهن مصرف کنیم...!

جمعه, ۶ فروردين ۱۳۹۵، ۰۱:۳۹ ب.ظ

در بارداری با توجه به اینکه در زایمان طبیعی حدود  500 میلی لیتر ودر سزارین حدود یک لیتر خون از دست  میدهیم  ونیز برای ساخته شدن گلبول های قرمز خون جنین نیاز به مصرف آهن اضافی داریم


• بهتر  است مکمل‌تان را با یک لیوان آب و نه شیر بخورید تا جلوی جذب بعضی از مواد معدنی گرفته نشود.

• به خاطر تشدید یبوست مصرف مکمل آهن‌تان را قطع نکنید بلکه میوه، سبزی و فیبر بیشتری مصرف کنید و به اندازه کافی آب بنوشید.

• اگر بعد از مصرف مکمل حالت تهوع‌ تان تشدید شد، با پزشک معالج خود مشورت کنید تا نوع آن را برای شما عوض کند. برخی از خانم‌های باردار مکمل‌هایی را که به شکل مایع یا جویدنی هستند بهتر از قرص‌هایی که باید قورت داده شوند، تحمل می‌کنند.برای پیشگیری از حالت تهوع قرص آهن را شب ها قبل از خوان بخورید.

• خوردن قرص آهن در بارداری با معده خالی، تهوع را تشدید می‌کند.

• قرص آهن اگر بین دو وعده غذای اصلی و با یک اسنک کوچک غنی از ویتامین C مصرف شود، بیشتر جذب بدن‌تان خواهد شد.

•  نیاز خانم‌ها به آهن در دوران بارداری بیشتر می‌شود، اما خبر خوب این است که جذب این ماده معدنی هم در این دوران افزایش پیدا می‌کند، هرچند بعضی از متخصصان تغذیه و زنان و زایمان از مراجعه‌کننده خود می‌خواهند که در سه ماهه دوم و سوم بارداری قرص آهن بخورد تا نه خودش و نه جنین کمبود آهن پیدا نکنند. گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات برگ سبز تیره، نخودفرنگی و  اسفناج از جمله منابع آهن هستند.

  • کریمی