در اين وبلاگ


مشاوره مامایی جوانه|مشاوره تلفنی مامایی و بارداری|Midwifery Consulting by phone

سلام؛ به وبسایت ما خوش آمدید،

گروه مشاوره مامایی جوانه در نظر دارد به جهت بالا بردن اطلاعات «بهداشتی-مامایی» شما دختران امروز و مادران فردا گام هایی را با کمک شما دوستان بردارد.

تلاش ما بر این است که اطلاعات ارائه شده در عین جامع و به روز بودن، بر روی نکات کاربردی موضوع تاکید داشته و از آوردن اسامی و اصطلاحات صرفا تخصصی اجتناب شده است.

هم چنین بخش مشاوره مامایی آنلاین، آماده پاسخگویی به سوالات شماست.

در صورت تمایل از طریق منوها و کادرهای بالای سایت، وارد اینستاگرام و تلگرام ما شده و مطالب بیشتری را ملاحظه نمایید.

مشاوره مامایی تلفنی:

9092305629 (از تلفن ثابت و در تهران)

9099071174 (از تلفن ثابت و در سراسر کشور)

کریمی؛ کارشناس مامایی

آخرین نظرات


 مشاوره مامایی تلفنی




توصیه های طلایی برای روزهای اول تولد نوزاد...!

جمعه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۵۶ ق.ظ

  گریه نوزادان در هفته‌های اول

اغلب با صدای سشوار، اتومبیل یا امواج دریا آرام می‌شود. هنوز علت قطعی این موضوع مشخص نیست اما برخی متخصصان معتقدند کامل نبودن سیستم عصبی‌شان دلیل این اتفاق است.

استفاده از حرکات ریتمیک مانند ننو را امتحان کنید



اگر در هفته‌های اول از غذاهای ادویه‌دار، ماهی و پیاز فراوان یا سیر استفاده کنید ممکن است در علاقه‌ نوزادتان نسبت به شیر خوردن تاثیر بگذارد. حس بویایی با کودک متولد می‌شود و بوی شما در این هفته خوشایند‌ترین بو برای نوزادان است. 

کودکان زیر دو سال نیازی به استفاده از بالش ندارند.

 هوای آزاد در طول روز برای نوزادان و کودکان ضروری است و در فرصت مناسب باید هوای اتاق راعوض کرد . کودکی که دائما در اتاق گرم زندگی کند اشتها به غذا نخواهد داشت . نوزاد باید را زمانی از اتاق بیرون برد که درجه حرارت هوا بالاتر از ۱۵ درجه سانتیگراد باشد .

مناسبترین وقت در زمستان بین ساعات ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر است . در این هنگام کودک ناراحت نمیشود .

 

▪ باید اجازه داد تا صورت نوزاد کمی آفتاب بخورد . باید دقت داشت زمان و شدت آفتاب گرفتن کودک نباید طولا نی شود . نور آفتاب و اشعه ماورا بنفش آن برای ساخته شدن ویتامین د در بدن لازم است . تابیدن نور آفتاب از پشت شیشه در ساخته شدن ویتامین دی در کودک ( همچنین بزرگسالان ) تاثیری ندارد.

▪ اگر سرو صورت و دستها به مدت نیم ساعت در معرض نور مستقیم نور آفتاب قرار گیرد ویتامین د ساخته شده نیاز یک هفته بدن را تامین میکند.

 

▪ از تابیدن نور خورشید به چشمهای نوزاد جلوگیری کنید.

نوزادان روزهای اول زیاد می‌خوابند و به تدریج نیاز به خواب کاهش می‌یابد. در هفته اول فرزند شما احتمالا 17تا18 ساعت می‌خوابد. نگران نباشید؛ خواب او به مرور کمتر می‌شود.

نوزادان در روزهای اول تولد  دمای  بدنشان مانند موجودات خونسرد است وبه سرعت  با دمای محیط تغییر میکند

. دمای مناسب برای اتاق بین 25تا 28 درجه سانتی‌گراد است اما قرار دادن نوزادان در دمایی بالاتر از این و پوشاندن لباس زیاد به آنها ممکن است باعث از بین رفتن آب بدن‌شان شود و سلامت‌شان را به خطر ‌بیندازد.

نوزادان در هفته اول مقاومت زیادی نسبت به بیماری‌ها ندارند و هرچه ملاقاتی کمتری داشته باشند، برای‌شان بهتر است. در این هفته از بوسیدن فرزندتان توسط دیگران جلوگیری کنید و تصور نکنید بوسیدن دست به جای صورت نوزاد از انتقال بیماری‌ها به او جلوگیری می‌کند. 

در مواردی که زردی با بی‌حالی و خوب شیر نخوردن همراه باشد، خطرناک است.

هر بار پس از مدفوع نوزاد او را بشویید و خشک کنید بهتر است قبل و بعد از دو بار تغذیه نوزاد، پوشکش را چک و در صورت دفع ادرار و مدفوع آن را تعویض کنید. 

خشک شدن بند ناف نوزاد در روز اول و دوم آغاز می‌شود. رنگ بند ناف ابتدا زرد است و بعد قهوه‌ای می‌شود. محل اتصال بند ناف را خشک نگه دارید

به هیچ‌وجه از الکل استفاده نکرده و آن را دست کاری نکنید. گذشته از این، پوششی روی آن قرار ندهید و پوشک نوزاد را زیر بند ناف ببندید.

دفع نکردن را جدی بگیرید

مدفوع نوزاد در 24 ساعت اولیه سیاه‌رنگ و چسبنده است و ممکن است تا پنج روز بعد هم چنین دفعی ادامه داشته باشد. از طرف دیگر، ممکن است نوزاد بعد از هر بار شیر خوردن دفع داشته باشد یا کمتر از این میزان پوشکش را کثیف کند اما اگر نوزاد تا 24 ساعت بعد از تولد دفع نداشت حتما به پزشک مراجعه کنید.

امروزه برای خواب راحت  قنداق کردن با روش توصیه شده در تصاویر را توصیه میکنند
برنامه واکسیناسیون نوزاد را به دقت مطالعه کنید تا زمان انجام واکسن ها را فراموش نکنید
قبل از شیر دادن دست هایتان رابا صابون بچه بدون بو بشویید
نوزاد در روزهای اول نیاز به حمام ندارد چون دارای چربی خاصی روی بدنش است وباید این چربی جذب شود نباید آنرا شست. برنامه واکسیناسیون نوزاد را به دقت مطالعه کنید تا زمان انجام واکسن ها را فراموش نکنید
قبل از شیر دادن دست هایتان رابا صابون بچه بدون بو بشویید

نوزاد در روزهای اول نیاز به حمام ندارد چون دارای چربی خاصی روی بدنش است وباید این چربی جذب شود نباید آنرا شست. دلایل گریه های نوزاد را مطالعه کنید
گاهی نوزاد چون به تازگی به محیط جدید آمده بیقرار است کمی  صبور باشید
حتما در روزهای اول از بستگان نزدیک کمک بگیرید آنها این روزهای سخت را سپری کرده اند وتجربیات خوبی دارند3⃣