در اين وبلاگ


مشاوره مامایی جوانه|مشاوره تلفنی مامایی و بارداری|Midwifery Consulting by phone

سلام؛ به وبسایت ما خوش آمدید،

گروه مشاوره مامایی جوانه در نظر دارد به جهت بالا بردن اطلاعات «بهداشتی-مامایی» شما دختران امروز و مادران فردا گام هایی را با کمک شما دوستان بردارد.

تلاش ما بر این است که اطلاعات ارائه شده در عین جامع و به روز بودن، بر روی نکات کاربردی موضوع تاکید داشته و از آوردن اسامی و اصطلاحات صرفا تخصصی اجتناب شده است.

هم چنین بخش مشاوره مامایی آنلاین، آماده پاسخگویی به سوالات شماست.

در صورت تمایل از طریق منوها و کادرهای بالای سایت، وارد اینستاگرام و تلگرام ما شده و مطالب بیشتری را ملاحظه نمایید.

مشاوره مامایی تلفنی:

9092305629 (از تلفن ثابت و در تهران)

9099071174 (از تلفن ثابت و در سراسر کشور)

کریمی؛ کارشناس مامایی

آخرین نظرات


 مشاوره مامایی تلفنی




روابط زناشویی در بارداری چگونه باید باشد؟

شنبه, ۵ فروردين ۱۳۹۶، ۱۰:۱۰ ب.ظ

در یک بارداری معمول و کم خطر ، نزدیکی و دخول مشکلی ایجاد نمی کند.

بسیاری از مادران در اولین ویزیت مراقبتهای بارداری،  این سوال را مطرح میکنند. البته بسیاری نیز ممکن است از بیان این مساله خجالت بکشند!

سوالات معمولا به این صورت است که نزدیکی در بارداری به چه صورت باید باشد؟  آیا خطری برای جنین ایجاد میکند؟

 بطور کلی، باید بدانید در حاملگی های بدون مشکل و طبیعی، نزدیکی و دخول با تخلیه منی در واژن خطریندارد. 

چون : 

  • جنین داخل کیسه آب قرار دارد که نقش محافظتی و ضربه گیر دارد .
  • زاویه بین واژن و رحم طوری است که با دخول در یک وضعیت عادی  ، ضربه ای به جنین وارد نمی شود .
  • دهانه ی رحم توسط یک پوشش ضخیم به نام  پلاگ موکوسی پوشانده شده است که از ورود میکروبهای واژن به داخل رحم جلوگیری می کند. دهانه ی رحم راه ارتباطی بین واژن و داخل رحم است.

در واقع نزدیکی در بارداری  و دخول واژینال در بارداری و حتی تخلیه مایع منی در واژن در حاملگیمشکلی ایجاد نمی کند. مثل همیشه ، فقط رعایت مسایل بهداشتی را توصیه میکنم.

نزدیکی کردن در براداری برای چه کسانی ممنوع است ؟ 

برخی از پزشکان ممکن است در برخی شرایط نزدیکی کردن را برای شما ممنوع یا محدود کنند. از جمله این شرایط ، می توانم به وضعیت های زیر اشاره کنم :

  • کوتاه بودن دهانه رحم (کم بودن طول سرویکس)
  • نشت مایع آمنیون
  • جفت سرراهی و پایین
  • سابقه سقطهای مکرر
  • خونریزی یا لکه بینی
  • استرس خود مادر یا پزشک

پوزیشن های مناسب برای  دخول در بارداری  

مساله ای که اهمیت دارد ، ملایمت در دخول و کم عمق بودن آن است . در اینجا پوزیشن هایی را که این خصوصیات را دارند ذکر کرده ام : 

1.  پوزیشن پهلو : در این پوزیشن ، دخول بسیار کم عمق بوده و کمترین میزان دخول به لحاظ عمق را خواهیم داشت. ضمن اینکه مادر در وضعیت راحتی قرار داشته و فشاری روی او وارد نمی باشد . 

 

2. پوزیشن دخول از پشت  :  در این حالت دخول داخل واژن، اما از پشت انجام می شود . در این وضعیت نیز میزان دخول به لحاظ عمق ، بسیار کم بوده و آسیبی مادر و جنین را تهدید نمیکند . ضمن اینکه راحتی مادر نیز فراهم است . 

 

3. پوزیشن زن بالا : در این پوزیشن مادر کاملا تسلط بر میزان وشدت و سرعت دخول می باشد. ممکن است عمق دخول بیشتز از سایر پوزیشن ها باشد. اما همین که شدت آن توسط مادر کنترل می شود، نکته ی مثبت این نوع دخول می باشد . 

 

سوالات شما راجع به رابطه جنسی در بارداری 

۱-  آیا نزدیکی در بارداری برای جنین ضرر دارد یا باعث سقط  می شود؟

 در یک حاملگی طبیعی و بدون خطر، دخول هیچ ممنوعیتی ندارد و ضرری نیز برای جنین ندارد. اگر احیاناً پس از نزدیکی در حاملگی، سقط ایجاد شود، این را بدانید که هیچ ارتباطی به نزدیکی شما نداشته است. به هر حال سقط انجام میشد. پس پدر و مادر نباید خودشان راسرزنش کنند. چون این بارداری ، یک بارداری طبیعی نبوده است. 


2-  آیا پوزیشن  نزدیکی در دوران بارداری مهم است ؟ 

اصولا  با پیشرفت حاملگی و رشد رحم  ، دیگر امکان استفاده از برخی پوزیشن های دخول در بارداری قبل برایتان امکان پذیر نخواهد بود .  ضمن اینکه طبق چیزی که اینجا گفتم ، مادر بارداری در هفته های بالاتر نباید به مدت طولانی به پشت بخوابد. پس با استفاده از پوزیشن های دخول در بارداری ذکر شده در بالا ، می توانید سکس بی خطری داشته باشید. بهتر است دخول در دوران بارداری ملایم و کم عمق باشد. هم چنین تا حد ممکن ، نوک پستان تحریک نشود. چون هورمون اکسی توسین (ایجاد کننده انقباض رحم ) ترشح می شود.

 

 3-  آیا نزدیکی کردن در بادراری باعث زایمان زودرس می شود ؟

خود نزدیکی و دخول در بارداری به تنهایی در یک خانم باردار کم خطر این مشکل را ایجاد نمی کند.  اما در خانمهای که مشکلاتی دارند (مثلا سابقه زایمان زودرس ، رحم دو شاخ ، سرکلاژ و ..) ، نزدیکی و دخول در باردای می تواند سبب تحریک انقباضات رحم شود . 

4. آیا لازم است در دوران بارداری هم جلوگیری داشته باشیم ؟ 

خیر. در دوران بارداری که مجدد باردار نمی شودید! پس جلوگیری کردن معنی ندارد. تخلیه مایع منی داخل واژن هم ممنوع نیست. چون پلاگ موکوسی دهانه رحم از ورود میکروبها به داخل رحم جلوگیری میکند. 

5. آیا می توانم در بارداری ارگاسم بدون دخول داشته باشم ؟ 

شرایط ارگاسم در بارداری نیز مثل دخول در بادراری است. اگر علایم خطر (مثل دهانه رحم کوتاه و ...که ذکر شد ) را ندارید ، می توانید ارگاسم در بارداریداشته باشید. 

6.آیا می توانم برای کاهش آسیب به جنین، از راه مقعد در بارداری نزدیکی کنم ؟ 

نزدیکی از مقعد عموما برای یک خانم دردناک و آسیب زا می باشد. در دوران بارداری بدلیل افزایش ریسک همورویید ( بدلیل یبوست و شرایط کلی بارداری ) ، توصیه می شود هرگز از راه مقعد در بارداری نزدیکی نکنید. 

  • کریمی